Anders Financieel Advies
anders@ander-s.nl
logo (1)

Alle verzekeringen
onder één dak!

Verzekeringen

Schade aan je bezittingen is vervelend, maar bij Anders Adviesgroep staan we paraat om het schadeafhandelingsproces soepel en stressvrij te laten verlopen doormiddel van onze transparante verzekeringen. Onze experts, die dagelijks met schadeafhandeling te maken hebben, nemen de regie in handen en zorgen ervoor dat jij snel en adequaat geholpen wordt.

Bij Anders Adviesgroep kun je eenvoudig jouw schade melden via onze handige chat, telefonisch of door persoonlijk langs te komen op kantoor. Een warm welkom wacht je, inclusief een kop koffie.
We begrijpen dat persoonlijk contact belangrijk is, en daarom bieden we diverse manieren om jouw schade te melden.

Wat Anders Adviesgroep uniek maakt, is onze mogelijkheid om verschillende verzekeraars en maatschappijen met elkaar te vergelijken. Hierdoor ben jij altijd verzekerd van de beste deal en profiteer je van het gemak van “alles onder één dak”.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je jouw huidige verzekeringspakket vrijblijvend door ons laten checken? Bel ons gerust. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en hopen je binnenkort te verwelkomen. Jouw gemoedsrust is onze prioriteit!

WOONVERZEKERINGEN

Ontdek de gemoedsrust die een goede woonverzekering kan bieden bij het beschermen van uw huis en bezittingen.

Welkom bij Anders Adviesgroep, waar we begrijpen dat uw huis meer is dan alleen een plek. Het is een toevluchtsoord vol kostbare herinneringen en waardevolle spullen.

Onze uitgebreide woonverzekeringen zijn ontworpen om u te beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen, van brand en inbraak tot natuurrampen en meer. Met onze deskundige begeleiding en flexibele polisopties, kunt u met een gerust hart genieten van uw huis, wetende dat u goed gedekt bent.

Ontdek onze op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw unieke behoeften en levensstijl.

Bescherm vandaag nog uw thuisbasis en bouw een veilige toekomst voor morgen.

ARBEIDSONGESCHIKT- HEIDS VERZEKERINGEN

Staat u weleens stil bij de gevolgen van langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid? Het is een scenario waar u liever niet aan denkt.

Velen realiseren zich niet de impact van langdurige ziekte of arbeidsongeschiktheid. Afgezien van de persoonlijke impact, kunnen de financiële consequenties aanzienlijk zijn. Het verlies van inkomen kan zelfs leiden tot gedwongen verkoop van uw woning!

Het is verstandig te overwegen om hiervoor een verzekering af te sluiten. In sommige gevallen kan dit collectief via uw werkgever worden geregeld.

Indien dit niet mogelijk is, kunt u overwegen een voorziening te treffen in de vorm van hypotheekbescherming. Bij Diverse Adviesdiensten bieden wij hypotheekbescherming aan, waarmee u het risico van inkomensverlies bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid kunt afdekken.

Deze verzekering biedt een tijdelijke oplossing, zodat u tijd heeft om te herstellen of een nieuwe baan te vinden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op!

blank

WERKELOOSHEIDS-VERZEKERINGEN

Heeft u weleens nagedacht over de gevolgen van werkloosheid? Waarschijnlijk niet, want dat overkomt u toch niet!

Veel mensen realiseren zich niet de impact van werkloosheid op hun financiële situatie, met name in relatie tot het betalen van de hypotheek. Het kan leiden tot aanzienlijke inkomensdalingen en in het ergste geval zelfs tot gedwongen verkoop van uw woning.

Het is verstandig om te overwegen of u hier een verzekering of voorziening voor kunt treffen. Bij Diverse Adviesdiensten bieden wij hypotheekbescherming aan, waarmee u het risico van werkloosheid kunt afdekken.

Deze verzekering biedt een tijdelijke oplossing voor 12 of 24 maanden, zodat u de periode van werkloosheid kunt overbruggen terwijl u op zoek bent naar een nieuwe baan.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw woonverzekeringen of het afsluiten van hypotheekbescherming tegen werkloosheidsrisico? Neem gerust contact met ons op!

blank

OVERLIJDENSRISICO- VERZEKERINGEN

Een overlijdensrisicoverzekering, ook wel bekend als een nabestaandenverzekering, voorziet in financiële steun voor uw nabestaanden in geval van overlijden gedurende de looptijd van de verzekering. De hoogte en de voorwaarden van de uitkering bepaalt u zelf.

Heeft u advies nodig? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze adviseurs denken graag met u mee, zodat u het risico van overlijden adequaat kunt afdekken.

Financiële gemoedsrust staat hierbij voorop, vooral in deze moeilijke tijden!

Het feit dat wij meer dan 20 maatschappijen en verzekeraars vergelijken, spreekt voor zich. Zo bent u altijd verzekerd van de beste passende overlijdensrisicoverzekering tegen de laagst mogelijke premie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering of heeft u andere vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Previous slide
Next slide
logo (1)

WAAROM KIEZEN KLANTEN VOOR ANDERS

Dagelijks werken wij met een team van financieel adviseurs en onze binnendienst aan jouw financiële zekerheid vanuit ons kantoor in Spijkernisse. Al onze adviseurs hebben een gedegen opleiding. Ook hebben ze allemaal hun eigen specifieke expertises.

Wil je een afspraak met een van onze adviseurs? Dat kan!

blank

IN VIJF STAPPEN NAAR JE DROOMHUIS

blank

1

Op zoek naar je nieuwe woning?

Meer info
blank

2

Het oriëntatiegesprek

Meer info
blank

3

Het adviesgesprek

Meer info
blank

4

Ontvangst definitieve hypotheekofferte & ondertekenen

Meer info
blank

5

Sleuteloverdracht bij de notaris

Meer info
blank
logo (1)

© 2024 ANDERS FINANCIEEL ADVIES

Anders Financieel Advies

Jan Campertlaan 8A

3201 AX Spijkernisse

T 0181 - 768 000

E anders@ander-s.nl