Financiering

  • Binnen uw budget
  • Optimale leenvorm
  • Deskundig advies
Maak afspraak

Financiering

Omdat u bij een lening rente betaalt, kost geld lenen altijd geld. In sommige gevallen zelfs veel geld. Anders Financieel Advies helpt u graag bij het maken van een bewuste keuze voor een lening. Samen bekijken we hoe u het voordeligst kunt lenen en tegen de beste voorwaarden.

Geld lenen: maak van een lening geen last

Bij een lening moet u rente en aflossing betalen. Hierdoor gaan uw maandelijkse lasten omhoog. Het is goed om te weten of dit binnen uw budget past, want een lening moet geen last worden. Afhankelijk van waar u het geleende geld voor nodig heeft, zoeken we de optimale leenvorm voor u. We leggen u duidelijk uit wat de voordelen en voorwaarden zijn, zodat u goed weet waar u aan begint als u geld gaat lenen. Meer weten? Kom dan langs op ons kantoor in Brielle.

Is geld lenen wel nodig?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, voorwaarden en kosten van geld lenen. Maar is geld lenen wel echt nodig? Daarom denken we ook met u mee over alternatieven waarmee u wellicht goedkoper uit bent dan met een lening. Dat is de toegevoegde waarde van het kredietadvies van Anders Financieel Advies!

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.